Haus-wunderberg-suaerland-willingen-winterberg-appartement-penthouse-10-personen-vakantie-appartementen-2

Haus Wunderberg vakantie appartementen Sauerland

 

Het Penthouse

Het ruime (140 m!) penthouse appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het vakantiehuis. Dit zeer royale appartement biedt plaats aan wel 10 personen en is voorzien van 10 heerlijke bedden! Eventueel is het nog mogelijk een bijzetbed te plaatsen of een babybedje (beiden aanwezig). Het appartement heeft een balkon op het zuiden over de hele breedte met een panoramisch uitzicht! Dit appartement is ideaal om in te verblijven met de hele familie (inclusief opa en/of oma), grote gezinnen of met meerdere gezinnen tegelijk! Ook leuk om met je vriendengroep te gaan. De woonkamer is zeer ruim en uitgerust met een grote hoekbank, die plaats biedt aan ongeveer 10 personen. Ook een royale eettafel en een compleet ingerichte keuken ontbreken uiteraard niet. Daarnaast 2 badkamers, zeer ruime hal en nog een ruime berging voor uw lege koffers, extra bagage en dergelijke.

Voor verdere beschrijving van de inrichting: zie button “Penthouse”

Sauerland-haus-wunderberg-duitsland-mtb-6-persoons-vakantie-appartement-medebach-willingen-winterberg-2

 

Het 6-persoons appartement

Het 6-persoons vakantie-appartement ligt op de middelste verdieping, maar is de verdieping, waar je vanaf de straat binnenkomt. Daarom is dit appartement, samen met het 2 tot 4-persoons appartement, ook zeer geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Je hoeft dan geen trappen te lopen namelijk. Het 6-persoons appartement heeft 3 mooie slaapkamers met bij elkaar 6 heerlijke bedden, een royale woonkamer met natuurlijk een compleet ingerichte keuken en een balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht! In één van de slaapkamers is tevens een infrarood sauna aanwezig: heerlijk even bijkomen na een dag intensief bewegen! Het appartement heeft een ruime badkamer, met naast een bad nog een aparte doucheruimte. Kortom: een heerlijk appartement om een fantastische vakantie in te beleven!

Voor verdere beschrijving omtrent inrichting e.d.: zie button 6-persoons appartement.

 

Haus-wunderberg-2-tot-4-persoons-vakantie-appartement-medebach-willingen-winterberg-mtb-skien-wandelen-hoch-sauerland-2

 

Het 2-4 persoons appartement

Het 2 tot 4-persoons appartement ligt tevens op de middelste verdieping, naast het 6-persoons appartement. Dit appartement heeft een royaal balkon op het zuiden, met een fantastisch uitzicht! Zoals ook het 6-persoons appartement is ook dit appartement geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn, aangezien je geen trappen hoeft te lopen. Het 2 tot 4-persoons appartement beschikt over een knusse, maar ruime keuken, een aparte woonkamer, voorzien van een bank, welke om te bouwen is tot 2-persoons slaapbank. In de slaapkamer staat een 2-persoons bed voorzien van 2 heerlijke matrassen. Uiteraard is dit appartement ook voorzien van een badkamer, mét ligbad!

Voor verdere beschrijving v.w.b. inrichting etc.: zie button 2-4 persoons appartement.

haus-wunderberg-sauerland-willingen-winterberg-medebach-wandelen-mtb-skien-rust-appartementen-vakantie-3

 

Tussen Willingen en Winterberg

Onze appartementen zijn gelegen in Düdinghausen, een rustig, landelijk dorpje waar de koeien voor de deur grazen. Düdinghausen is gelegen in Sauerland, tussen Willingen en Winterberg. Ook Usseln ligt op 6 autominuten rijden, Medebach op 10 minuten. Voor de deur komen de wandelroutes langs. Diverse mountainbikeroutes liggen vlakbij het vakantieverblijf. Diverse zwembaden zijn in de buurt, onder andere in Willingen, maar ook in Medebach (CenterParcs!).