Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden | Haus Wunderberg

Huurvoorwaarden

Bij aankomst kunt u de sleutel van het gehuurde appartement vinden in één van de drie sleutelkluisjes naast de voordeur. De code van het kluisje met de sleutel van uw appartement ontvangt u ongeveer een week voor vertrek.

De huursom voor de door u gereserveerde periode betreft huurprijs + schoonmaakkosten (verschilt per appartement: € 50,- voor de 2-4 pers., € 60,- voor de 6-pers., € 100,- voor het penthouse ) + borg (€ 100,-) + toeristenbelasting (€ 1,50 p.p.p.n. vanaf 15 jaar). De huursom is inclusief: – Opgemaakte bedden, – Bad- en keukenlinnen (1x douchelaken en handdoek per weekend/midweek, 2x douchelaken + handdoek per week), – Energie- en waterverbruik (normaal verbruik) en Wifi.

Betalingsvoorwaarden: – 50% van de huursom dient binnen 5 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging overgeschreven te zijn op onze bankrekening, ABNAMRO IBAN nr. NL 38 ABNA 040 2665112 t.n.v. Haus Wunderberg, Daarna is de reservering definitief. – Het restant van de huursom, inclusief schoonmaakkosten, borg en toeristenbelasting, dient uiterlijk 1 maand voor aanvang huurperiode ontvangen te zijn.  In het geval dat een boeking kort voor aankomst plaatsvindt, dient de totale huursom voor aankomst voldaan te zijn.

Annulering: – Tot 1 maand voor aanvang van de huurperiode wordt de helft van de huursom ingehouden – Bij minder dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode zal 90% van de huursom worden ingehouden – Restitutie van de restsom vindt plaats binnen 14 dagen – Annulering bevestigen via e-mail.

Tijdens uw verblijf is het object verzekerd middels de in Duitsland verplichte brandverzekering. U bent niet verzekerd voor annulering, diefstal, inbraak, verlies of vervreemding van goederen in en rondom het huis. Hiervoor dient u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De verhuurder/eigenaar is niet aansprakelijk voor diefstal, inbraak, verlies of vervreemding van uw goederen of schade aan huis en/of personen. Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor het gehuurde. Bij schade, vervreemding of verlies veroorzaakt door de huurder, vragen we u dit bij de beheerder te melden en de verhuurder (in overleg) schadeloos te stellen. Dit geldt uiteraard niet voor het breken van een enkel kopje of glas, dat kan een keer gebeuren (maar wilt u het wel melden, zodat wij het weer aan kunnen vullen voor de volgende huurder). U hoeft beschadigde of gebroken inventarisgoederen als servies/glaswerk enz. niet zelf aan te vullen (alleen dus wél melden).

Het gehuurde is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als vakantieverblijf. In het huis zijn meerdere appartementen dus is het goed rekening met elkaar te houden v.w.b. geluidsoverlast e.d. Het appartement is compleet ingericht voor het maximaal toegestane aantal personen. Het appartement beschikt over WIFI.

In Duitsland is het ten strengste verboden illegaal van internet te down- en/of uploaden !!! Hier staan hoge boetes op (€ 1.000,- per down- en/of upload ) en er wordt streng gecontroleerd. De huurder is zelf aansprakelijk voor het internetgebruik. Indien er boetes worden opgelegd worden deze aan de huurder doorberekend.

Kleine huisdieren zijn uitsluitend na overleg toegestaan (tegen afgesproken vergoeding).

In ons vakantiehuis mag niet gerookt worden.

Wilt u het appartement bij vertrek netjes achterlaten (vuilnisbakken, koelkast en vriesvak graag leeghalen) en de vaatwasser leeghalen (en serviesgoed, bestek e.d. opruimen) óf aanzetten met de laatste ontbijtspullen.

De borg wordt, geheel of gedeeltelijk,  binnen een week na thuiskomst naar uw rekening overgemaakt.

Contactgegevens

Heeft u vragen?